divendres, 6 de febrer del 2015
Guacamole amb nachos
Ingredients
- 2 Alvocats
- 2 Tomàquets petits madurs
- 3 Cullerades de coriandre fresc picat
- Suc de 1/2 llimona (al gust)
- 1 ceba mitjana
- Nachos
- Sal
- 1 tomàquet cherry (decoració)
Com fer el guacamole amb nachos
Abans de tot et recomanem que preparis el guacamole en un morter o bol ja que és el mètode que s'utilitza tradicionalment a Mèxic. Pots escaldar el tomàquet o pelar còmodament en cru per després tallar-los a dauets. Per escaldar, fem una creu a la part inferior de cada tomàquet amb l'ajuda d'un ganivet i escaldem els tomàquets en aigua bullint durant només 10 segons. Els refredem en aigua amb gel per pelar-los i tallar-los a daus petits. A continuació desojamos el coriandre i piquem les fulles ben finites, pelem i piquem ben fina la ceba, espremem 1/2 llimona i si volem evitar trossets de polpa o llavors colem el suc obtingut. Ara és el moment en què tallem els alvocats per la meitat, traiem la seva gran os i amb una cullera traiem tota la carn i els posem al bol. Piquem lleugerament amb un morter, suaument i amb afecte. Seguidament afegim el tomàquet, la ceba i el coriandre ja picats i incorporem el suc de llimona. Seguim barrejant amb suavitat alhora que posem a punt de sal. A l'hora de servir el guacamole acompanyem decorant amb els nachos voltant. Nosaltres hem col·locat un tomàquet cherry per fer que la presentació del guacamole amb nachos sigui més original.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada