divendres, 6 de febrer del 2015

Guacamole amb nachos


 

Ingredients
- 2 Alvocats
- 2 Tomàquets petits madurs
- 3 Cullerades de coriandre fresc picat
- Suc de 1/2 llimona (al gust)
- 1 ceba mitjana
- Nachos
- Sal
- 1 tomàquet cherry (decoració)

Com fer el guacamole amb nachos
Abans de tot et recomanem que preparis el guacamole en un morter o bol ja que és el mètode que s'utilitza tradicionalment a Mèxic. Pots escaldar el tomàquet o pelar còmodament en cru per després tallar-los a dauets. Per escaldar, fem una creu a la part inferior de cada tomàquet amb l'ajuda d'un ganivet i escaldem els tomàquets en aigua bullint durant només 10 segons. Els refredem en aigua amb gel per pelar-los i tallar-los a daus petits. A continuació desojamos el coriandre i piquem les fulles ben finites, pelem i piquem ben fina la ceba, espremem 1/2 llimona i si volem evitar trossets de polpa o llavors colem el suc obtingut. Ara és el moment en què tallem els alvocats per la meitat, traiem la seva gran os i amb una cullera traiem tota la carn i els posem al bol. Piquem lleugerament amb un morter, suaument i amb afecte. Seguidament afegim el tomàquet, la ceba i el coriandre ja picats i incorporem el suc de llimona. Seguim barrejant amb suavitat alhora que posem a punt de sal. A l'hora de servir el guacamole acompanyem decorant amb els nachos voltant. Nosaltres hem col·locat un tomàquet cherry per fer que la presentació del guacamole amb nachos sigui més original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada