dijous, 26 de febrer del 2015

Cookie Monster Muffins

 

Ingredients
Per als muffins:
- 138 grams de farina i 1 culleradeta de llevat química royal
- 75 grams de mantega
- 147 grams de sucre
- 2 ous mitjans
- 83 ml de llet
- 1 culleradeta de vainilla
---------------------
Per al frosting o cobertura:
200 ml de nata per muntar
- 200 grams de formatge philadelphia
- 200 grams de xocolata blanca
- 50 grams de sucre
- 2 fulles de gelatina
- 1 culleradeta d'essència de vainilla
- 1 potet de colorant color blau
---------------------
Per a la decoració:
- Una mica de xocolata blanca
- Una mica de xocolata negra / amb llet
- 62 grams de coco ratllat
- 1/2 cullerada de llet
- 1/2 potet de colorant blau
- Galetes oreo amb trossets de xocolata (per posar-a la boca)

Com fer Cookie Monster Muffins
En un bol posem la mantega i el sucre i batem fins que blanquegin, afegim els ous un a un sense deixar de batre i quan estigui ben barrejat tot afegim una part de la farina, batem, afegim l'essència de vainilla i la meitat de la llet, batem, afegim altra banda de farina, després la resta de la llet i al final la resta de la farina. Batem bé, posem en motlles (jo he posat els motlles de paper dins de motlles d'alumini) Omplim 3/4 parts i portem al forn a 180ºC durant 20 minuts. Per fer la cobertura escalfem 50 ml de nata i diluïm-hi els fulls de gelatina que prèviament hem posat en aigua freda per estovar. Muntem la resta de la nata amb el sucre i reservem. D'altra banda en un bol posem el formatge, la vainilla, la xocolata fosa (el posem uns minuts al microones o al bany maria) i el got de nata amb la gelatina i batem fins que estigui cremós. Afegim el colorant, batem i després afegim la nata ja sense batre, perquè no es baixi la barreja. Aquí una vegada he afegit el colorant i abans d'afegir la nata. Un cop afegida la nata ho posem a la nevera fins que agafi cos i qualli una mica. Per no tacar res fiquem el coco dins d'una bossa, barregem la llet amb el colorant i ho fiquem a la bossa també. Tanquem la bossa i donem unes bones sacsejades perquè el coco es tinya. Ho posem en un bol perquè s'airegi. No afegiu massa llet perquè no quedi mullat. Ara muntem els cupcakes: la cobertura ha de tenir cos perquè es quedi compacta sobre del muffin. Això s'aconsegueix tenint paciència i deixant quallar a la nevera. Un cop estigui quallat agafem els muffins i els posem una bona capa de cobertura sobre, com si fos una bola de gelat gran. A sobre d'un plat posem el muffin (la magdalena) i tirem per sobre el coco a manera de pluja, subjectem el muffin i li anem donant voltes una mica inclinat perquè també agafi pels costats. Ara anem a fer els ulls: Escalfem una mica de xocolata blanca i fem uns cercles damunt d'un paper d'alumini, i sobre posem o unes gotes de xocolata negra o escalfem una mica de xocolata negre i deixem caure sobre del blanc. Deixem que es posi dur (podem accelerar el procés ficant a la nevera). Finalment els posem mitja galeta oreo a la boca a manera de somriure. Simplement heu de empènyer una mica amb compte cap a dintre perquè es quedin "enganxades".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada