dilluns, 23 de febrer del 2015

Salmó al forn amb patates

 

Ingredients
- 4 patates mitjanes-grans
- 4 talls de llom de salmó (fresc o congelat)
- Oli d'oliva verge extra
- pebre
- sal

Com fer salmó al forn amb patates
Preescalfem el forn a 160 º C. No obstant grill. Comencem pelant, rentant i tallant a rodanxes les patates. En una font gran per anar al forn anem fent capes i entre cada capa de patates salpebrem i tirem un rajolí fi d'oli d'oliva verge extra. Fem capes fins acabar les rodanxes de patata. Fiquem la safata al forn, hi ha partir dels 20 minuts anem comprovant la cocció. Quantes més capes, més trigaran a fer-se. Després podem posar el grill si volem que quedin més daurades. Quan les patates estiguin gairebé fetes, col·loquem a sobre els trossos de llom de salmó i tornem a ficar la safata al forn. La deixem uns 5-8 minuts més, passat aquest temps, apaguem el forn de baix i traiem abans que el salmó quedi passat de cocció. Servim ben calent.

1 comentari: