dimarts, 24 de febrer del 2015

Budí­n de baileys

 

Ingredients
- 1 got Baileys
- 375 g farina
- 250 g sucre
- 250 g mantega
- 4 ous
- 1 sobre llevat
- 20 g sucre glas
- sal

Com fer Budí­n de baileys
Primer barregem la mantega estovada amb el sucre fins aconseguir una textura cremosa. A poc a poc anem afegint els ous, sense deixar de batre, i després incorporem la farina, el llevat, un pessic de sal i barregem tot amb ajuda d'una espàtula. Finalment afegim el got de Baileys i tornem a barrejar fins a obtenir una massa homogènia. Posem el forn a preescalfar a 160º. A part, engreixaren un motlle rodó amb mantega i aboquem la massa. Introduïm el budín al forn, no massa a prop del sostre del forn i el deixem cuinar al voltant de 50 minuts. Passat aquest temps, traiem el budín del forn i el deixem refredar en el motlle al voltant de 15 minuts. Després ho desmotllem i empolvorem amb sucre glacé.

1 comentari: