dijous, 19 de febrer del 2015

Crema de primavera


 

Ingredients
- 5 pastanagues
- 3 patates mitjanes
- 2 carbassons
- 500 ml de brou de verdures
- sal
- Crostons (opcional)
- Alfàbrega (opcional)
- Oli d'oliva verge extra

Com fer una crema de primavera
Primer rentem, pelem i tallem les verdures que són totes de la temporada de principis de primavera. Podem afegir un rajolí de vinagre a l'aigua per eliminar millor les restes de les verdures. Un consell previ, quan la crema no és només de carbassó, sempre pelarem el carbassó perquè no quedin puntets verds de la pell. Seguidament posem les verdures a ofegar una mica a l'olla amb un rajolí d'oli d'oliva. Llavors cobrim el brou de verdures i deixem coure una mitja hora o fins que veiem que està tot tendre sense tancar l'olla, si tens pressa tanca l'olla i deixa al foc uns 10-15 minuts. Quan estigui tot tou, passem la crema per la batedora de fulles i rectifiquem de sal. Podem servir la crema o calenta o freda, a l'hivern calent hi ha la primavera lleugerament tèbia acompanyada de crostons o amb una mica d'alfàbrega per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada