dijous, 19 de febrer del 2015

Cóctel de gambas en salsa rosa

 

Ingredients
- 500 g. gambes pelades
- 1 enciam
- 2 carbassons
- 12 palets de cranc
- 1/2 pinya
- 5 trossos de margalló
- Salsa rosa
- Oli d'oliva verge extra - 1 ou dur
- 4 gambes senceres
- 1 llimona

Com fer un còctel de gambes amb salsa rosa
Preescalfem el forn a 180 graus. Posem les gambes pelades en una font de forn, amb un raig d'oli i salpebrem. Si volem posar alguna gamba sense pelar per decorar en la part superior de la copa, també podem posar-la en la mateixa font. Col·loquem al forn per 7-8 minuts. Un cop passat aquest temps, traiem les gambes, pelem i tallem, reservem en un plat. Mentre bullim un ou en aigua amb un rajolí de vinagre per 10 minuts. Refredem i pelem l'ou. Tallem l'enciam a juliana molt fina. Reservem en un plat. Tallem en trossos petits cadascun dels palets de cranc, la pinya i el margalló, reservem en un bol. En un bol petit afegim tots els ingredients menys l'enciam i barregem amb la salsa rosa. Llavors, amb una cullera, anem servint en copes amb el següent ordre: una base d'enciam, una mica de la barreja amb salsa rosa, una empolvorat d'ou dur ratllat, coronades amb una gamba sense pelar i un cèrcol de llimona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada