dijous, 19 de febrer del 2015

Bolets gratinats

 

Ingredients
- 20 bolets frescos
- 1 tassa de farina
- 2 tasses de pa mòlt
- 2 ous
- 1 tassa de formatge manxec ratllat
- Oli vegetal (per fregir)
- Pebre negre mòlt
- sal
- 450 g de jitomate
- 100 g de Xile de costa verd
- 4 grans d'any
- Sal en gra

Com fer bolets gratinats
Netegem els bolets i els tallem per la meitat. Assaonem només amb sal. Barregem el pebre amb el pa mòlt i reservem en un plat fons. Seguidament batem els ous. Passem els bolets per la farina, després per l'ou i finalment pel pa ratllat. En una paella amb abundant oli vegetal fregim els bolets gratinats. Quan estiguin daurades les escorrem i les assequem en paper absorbent. Col·loquem els bolets empanades en una font de forn, empolvorem formatge ratllat a sobre i gratinem 5 minuts a 180ºC. Servir cinc peces per persona acompanyades. Rostim tots els ingredients fins que estiguin cuits, després al morter, barregem tots els ingredients fins que quedi una barreja molt fina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada