dimarts, 24 de febrer del 2015

Brownies de xocolata amb nous



 

Ingredients
- 225 g xocolata negra (70% cacau)
- 225 g mantega
- 1 beina de vainilla
- 200 g sucre blanc
- 3 ous batuts
- 150 g ametlles mòltes
- 150 g nous a trossets

Com fer Brownies de xocolata amb nous
Preescalfem el forn a 170 º C. En un bol posem la xocolata i la mantega. Desfem al "bany maria" o al microones, amb compte que no es cremi. Remenem bé amb l'ajuda d'una espàtula fins que estigui tot homogeni. Afegim el sucre i el polvito de dins de la beina de vainilla. Remenem fins que s'incorpori tot bé. Deixem refredar una mica, batem els ous i afegim al bol. Afegim l'ametlla mòlta, remenem i quan estigui tot ben lligat, afegir les nous. Greixem un motlle quadrat d'uns 24 centímetres i posem paper de forn a la base, aboquem la massa del brownie. Posem al forn uns 30-35 minuts, quedant compacte per fora i una mica cremós per dins. Deixem refredar i tallem en quadradets amb compte ja que el brownie és fràgil. NOTA IMPORTANT La recepta original de brownie no porta farina. CONSELL La beina de vainilla que ens sobra la podem aprofitar per fer unes natilles o una crema anglesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada