dijous, 26 de febrer del 2015

Pa de pessic de taronja

 

Ingredients
- 3 ous
- 1 taronja (el suc espremut i la ratlladura de la pell)
- 1 iogurt natural de 125g
- 250 g de sucre
- 375 g farina
- 1 sobre llevat (Royal)
- 125 g d'oli

Com fer Pa de pessic de taronja
Primer exprimim el suc d'una taronja, ratllem la pell de taronja amb compte de no arribar a la zona blanca que amarga. Posem a escalfar el forn a 180º. En un bol gran, casquem i batem els ous. A poc a poc anem incorporant: el sucre, l'oli, el iogurt natural, el suc de taronja i la ratlladura de pell de taronja. Barregem bé amb l'ajuda d'unes varetes. Afegim tamisant la farina amb el llevat. Barregem fins a obtenir una mescla homogènia. Després tirem la barreja en un motlle i ho introduïm al forn ja calent, deixant-ho coure uns 40-45 minuts. Per comprovar que està a punt punxem el pa de pessic amb un escuradents, si surt tacat de massa hem de deixar el pa de pessic una estona més. Finalment retirem el pa de pessic del forn i deixem refredar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada