dijous, 26 de febrer del 2015

Crema de capuccino

 

Ingredients
- 450g de formatge fresc batut o quark o mascarpone
- 200g de sucre
- Capuccino instantani (al gust)
- 1 ou
- Restes de brownie de mel

Com fer Crema de capuccino
Comencem batent el formatge fresc (del tipus que ho usem), amb el sucre i l'ou. Anem afegint cullerades soperes de la pols instantani per capuccino, i anem provant per rectificar de sucre i / o de capuccino. Un cop tinguem feta la crema, la reservem a la nevera durant 30 minuts. Ara ens dediquem a tallar trossets de brownie o, si no de qualsevol bescuit galetes (millor si és una mica de xocolata perquè contrast per gust i color) En aquest cas per la part de dalt tallem estrelletes amb un talla-pastes perquè quedés més bonic. Traiem la crema de la nevera i disposem els 6 gots o copes en fila. Fem una primera capa de trossets de brownie, els cobrim amb la crema, una altra capa de trossets i l'última de crema. Ara decorem amb les estrelletes per sobre i deixem els gots a la nevera fins l'hora de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada