dijous, 26 de febrer del 2015

Galetes de xocolata

 

Ingredients
- 150 g mantega sense sal a temperatura ambient
- 150 g sucre glass
- 1 rovell d'ou
- 250 g farina de pastissos (inclou llevat)
- 25 g cacau en pols
- 90 g xocolata per fondre ratllat

Com fer Galetes de xocolata
Preescalfem el forn a 180º uns 15 minuts abans d'introduir les galetes. Cobrim una safata del forn amb paper vegetal. Batem la mantega i el sucre glass amb les varetes fins que formin una crema. Afegim el rovell d'ou i batem. Un cop barrejats els anteriors ingredients, afegim la farina i el cacau lentament i batem fins que formin una massa compacta. Estirem un terç de la massa entre dos fulls de paper vegetal i amb un motlle d'acer en forma de cèrcol d'uns 5 cm realitzar unes 18 galetes que col·locarem sobre el paper vegetal. Amassem la resta de la massa de nou i estirem, formant altres 18 galetes amb un cèrcol lleugerament més gran (d'uns 7 cm). Situem uns petits piles de xocolata per fondre picat o en dragees sobre les galetes de 5cm i cobrim amb el cercle de 7 cm. Pressionarem les vores perquè les galetes quedin segellades i amb el farciment "tancat" al centre. Posem al forn les galetes de xocolata durant uns 10 minuts. Deixem refredar uns 5 minuts a la safata i traspassem després a la reixeta de refredat perquè puguin acabar de airejar-se i refredar totes les galetes. Recorda de situar les galetes bastant separades les unes de les altres perquè augmenten molt de mida durant la cocció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada