dijous, 26 de febrer del 2015

Galetes de mantega de cacauet

 

Ingredients
- 115g de mantega a temperatura ambient
- 100g de sucre morè
- 50g de sucre blanc
- 1 ou
- 180g de mantega de cacauet
- 1 culleradeta de pasta de vainilla o extracte de vainilla
- 1/4 de culleradeta de bicarbonat sòdic
- 160g de farina
- Una bossa de Conguitos o M&M's

Com fer Galetes de mantega de cacauet
Per a unes 12-15 galetes aproximadament: Comencem tamisant la farina i el bicarbonat. Reservem. Batem la mantega i amb els dos tipus de sucre fins que tinguem una barreja homogènia i cremosa. Incorporem la mantega de cacauet, l'ou i l'extracte de vainilla. Afegim la farina i barregem només fins que s'hagi barrejat. Afegim els Conguitos o M & M 'si barregem amb una espàtula. Fem boles amb una cullera de gelat (o amb ajuda d'una cullera) i les posem sobre una safata de forn coberta amb paper de forn. Refrigerem almenys durant 1 hora. Posem al forn les galetes a 180º entre 9 i 12 minuts. Cal anar vigilant que no se'ns cremin de sota. Deixem refredar sobre la safata i després ja fredes les podem guardar en un pot de galetes o en una llauna. Nota: És normal que estant calents, les galetes estiguin toves, però això no és senyal que estiguin crues ... si les deixeu més estona de l'indicat se us cremaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada