dijous, 26 de febrer del 2015

Magdalenes de poma

 

Ingredients
- 3 pomes Royal gala (Marlene)
- 240 g de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 2 iogurts naturals
- 4 cullerades de mel
- 1 culleradeta de canyella
- 1 ou

Com fer Magdalenes de poma
Primerament escalfem el nostre forn a 180º. Seguidament pelem i tallem les pomes royal gala, que són les més indicades per pastissos i pastissos, i reservem alguns trossets amb pell per a la decoració de les magdalenes. A continuació en un bol gran barregem la farina, el llevat i la canyella. D'altra banda en un altre bol batem amb la batedora els iogurts amb l'ou i 4 cullerades de mel. Un cop estigui ben barrejat ho afegim a la barreja anterior, tornem a batre bé i finalment afegim les pomes trossejades i batem una vegada més fins a aconseguir una massa homogènia. Omplim una mànega pastissera o si no tens màniga pots utilitzar una bossa de plàstic, i la deixem reposar a la nevera 1 hora. Deixant reposar la massa aconseguirem que surtin magdalenes més esponjoses. Arribat el moment d'enfornar untem amb una mica de mantega i empolvorem una mica de farina en els papers de magdalena encara que si fem servir motlles de silicona o antiadherents no seria necessari. Recorda que només omplim els motlles fins a la meitat i posem al forn per avall durant 35 minuts a 180º sense obrir el forn. Després d'aquest temps traiem les magdalenes de poma del forn i les deixem refredar abans de treure-les del motlle. Decorem les magdalenes amb un trosset de poma punxada a la part superior i servim al moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada