dilluns, 23 de febrer del 2015

Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat

 

Ingredients
- 3 lloms de salmó
- 100 g. de vieires
- 2 alvocats
- 1/2 mango
- 1 ceba tendra
- 1 branca de cilantre
- Suc d'una llima
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva verge extra
- sal

Com fer Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat
Descongelem els lloms de salmó a la nevera o submergint amb l'envàs en aigua freda. Descongelem les vieires en un recipient amb reixeta a la nevera o submergint la safata en aigua freda. Piquem la ceba tendra a brunoise, molt fina. Tallem el medi mànec a daus molt petits. Piquem la branca de cilantre. Escalfa una paella amb una mica d'oli, salta les vieires durant uns segons fins que prenguin una mica de color i reservem. Tallem els lloms de salmó i les vieires en petits glaçons a daus petits, d'1 cm x 1 cm. Preparem el tàrtar en un bol barrejant les vieires i el salmó. Posteriorment afegim l'alvocat, el mànec, la ceba tendra i el cilantre, tot això molt picat, i amanim amb sal, pebre, suc de llima i un raig d'oli. Per presentar-muntem el tàrtar amb motlles, i en còctels o aperitius podem servir-lo en culleretes o sobre una torrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada