dilluns, 23 de febrer del 2015

Conill al cilantre

 

Ingredients
- 1 conill a trossos grans
- Unes branquetes de cilantre
- 5 o 6 grans d'all
- ½ got d'aigua
- ½ got de vi blanc
- 1 llimona
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva

Com fer Conill al cilantre
Salpebrem els trossos de conill i els daurem on anem a fer el guisat. Els reservem. En el mateix oli fregim els grans d'all pelats i els col·loquem en una picadora o al got ample de la batedora. Tornem els trossos de conill al foc juntament amb l'aigua i el vi i esperem que arrenqui el bull. Mentrestant incorporem el cilantre i el suc d'una llimona al lloc on tenim els alls i piquem molt fi o batem. Si el conill ja ha arrencat el bull, afegim el resultant d'aquesta última barreja, movem el recipient i deixem a foc lent més o menys una hora (donant-li la volta al conill a la mitja hora). És temps suficient perquè el conill quedi molt tendre. Així haurem aconseguit un plat molt gustós i amb el peculiar sabor que li atorga el cilantre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada