dilluns, 23 de febrer del 2015

Pollastre fregit amb salsa dolça de curri

 

Ingredients
- 1 Pollastre Trossejat
- Pa ratllat
- sal
- 1/2 ceba ratllada
- 1 Iogurt natural
- 1 Mesura de Iogurt de Maionesa
- Curry al gust (nosaltres fem servir Nitu Didi)
- 2 Cullerades de sucre

Com fer Pollastre fregit amb salsa dolça de curri
Ratllem la ceba i hi afegim el iogurt i la maionesa, barregem bé fins que estigui uniforme i suau. Després li afegim les dues cullerades de sucre i, finalment, li posem el curri poc a poc, provant perquè tingui el gust que vulguem donar-li. Reservem la salsa a la nevera. Afegim sal al pollastre i l'emboliquem amb pa ratllat, després ho fregim en oli calent i anem traient a un plat on hàgim posat un paper de cuina per retenir l'excés de greix. Servim el pollastre calent, perquè així estarà més cruixent, i posem la salsa freda en una salsera perquè pugui servir al gust de cada comensal. TRUC: Fer la salsa al matí perquè passi unes hores a la nevera, així estarà més compacta a l'hora de servir-la i tindrà més gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada