dilluns, 23 de febrer del 2015

Filets de vedella a la xocolata

 

Ingredients
- Filets de vedella (mig quilo)
- Mantega
- Oli
- Julivert
- Formatge ratllat
- Xocolata
- Llimona
- 1 copa de brandi
- Sal
- All

Com fer filets de vedella a la xocolata
Desfem dues cullerades de mantega i les piquem amb una branqueta de julivert, 1 pastilla de xocolata o una cullereta si és en pols, tirem una cullerada de formatge ratllat i un rajolí de llimona i ho ofeguem barrejant molt bé. Finalment afegim la copa de brandi i deixem reduir al gust. Mentrestant netegem els filets de vedella de nervis, si n'hi hagués, els amanim amb sal i all picats i els fregim en oli. Finalment col·loquem la vedella en una font, i cobrim els filets amb la barreja que hem preparat i ho servim immediatament. Podem acompanyar els filets amb xampinyons, amanida, verduretes, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada