
Ingredients
- 24 mandonguilles de carn boví
- 1 ceba petita
- 3 pastanagues
- 2 tomàquets madurs
- 4 patates petites
- 500ml brou de pollastre
- Vi blanc per cuinar
- Oli d'oliva verge extra
- 1 branqueta de romaní fresc
- 2 fulles de llorer
- sal
- Pebre negre mòlt
Com fer mandonguilles amb salsa de verdures
Primer passem les mandonguilles per farina, posem oli d'oliva en una paella ampla i profunda, fregim per les dues cares les mandonguilles, uns 2 minuts a foc viu, daurades per fora però crues per dins. Reservem. Piquem finament la ceba i la pastanaga i les reservem juntes en un plat. Pelem les patates i les tallem a dauets de 1/2 centímetre de gruix. Reservem les patates. En una altra paella amb oli net, ofeguem la ceba i la pastanaga, afegim la branqueta de romaní i les 2 fulles de llorer, salpebrem una mica, deixem daurar uns minuts. Fem un bon raig de vi (com mig got) i deixem que s'evapori. Ratllem els 2 tomàquets madurs i els afegim al sofregit, donem voltes durant 2 minuts i afegim el brou de pollastre. Afegim les mandonguilles i sense tapar deixem coure 15 a 20 minuts fins que les mandonguilles estiguin fetes, la salsa hagi reduït i les verdures estiguin al punt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada