dijous, 26 de febrer del 2015

Crema de coco i vainilla

 

Ingredients
- 125ml de crema de coco
- 1 got de nata líquida
- 2 vainas de vainilla
- 100g de sucre
- 2 fulles de gelatina
- 2 cullerades de coco ratllat
- Més coco ratllat per decorar
- Avellanes senceres per decorar

Com fer Crema de coco i vainilla
Posem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda. Les deixem aquí. Obrir les beines de vainilla i raspar les llavors amb el dors d'un ganivet. Posar les llavors i les beines obertes en un cassó. Posem juntament amb la vainilla, la nata líquida i la crema de coco. Incorporem el sucre, ho barregem bé i ho deixem a foc lent remenant amb un una cullera de fusta. Quan la preparació estigui a punt de bullir, escorrem les fulles de gelatina i les afegim al líquid calent perquè es dissolguin. Remenem fins que no quedi cap grumoll de gelatina. Retirem les beines de vainilla de la barreja i la repartim en quatre copes o gots. La deixem refredar completament a temperatura ambient i després fiquem les nostres copes a la nevera, mínim un parell d'hores perquè la gelatina qualli. Abans de servir piquem les avellanes toscament amb un ganivet. Posem una mica d'aquestes avellanes sobre cada copa i després empolvorem amb coco ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada