dijous, 26 de febrer del 2015

Muffins de bacó i xampinyons

 

Ingredients
- 1 ceba
- 100g de xampinyons
- 150g de bacó
- 1 ou
- 60ml d'oli
- 150g de llet
- 250g de farina
- 2 i 1/2 culleradetes de llevat royal
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- pebre
- Formatge ratllat tipus emmental
- sal

Com fer Muffins de bacó i xampinyons
Primerament escalfem el forn a 180º C. Primer piquem ben fina la ceba, i la deixem ofegar en una paella fins que quedi transparent. Després piquem també el bacó i ho afegim a la paella (amb el greix del bacó no cal afegir oli). Quan s'estigui daurant, barregem amb els xampinyons també picats. A continuació, batem l'ou amb l'oli i la llet, i afegim la farina, el llevat i el bicarbonat amb un tamís. El salpebrem, i ho batem bé. Llavors afegim la ceba, els xampinyons i el bacó, seguim batent fins que estigui tot ben integrat i distribuïm la massa entre els motlles per muffins. Finalment empolvorem amb formatge ratllat la superfície de cada muffin. Enfornar uns 20-25 minuts o fins que punxem amb un escuradents i surti net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada