dijous, 26 de febrer del 2015

Pastís de xocolata amb núvols

 

Ingredients
- Per a la base de galeta:
- 200 gr. de galetes tipus digestive
- 100 gr. de mantega fosa
- 1 cullerada de sucre
----------------
- Per al farcit:
- 250 ml. de nata per muntar
- 125 ml de llet sencera
- 250 gr. de xocolata negra (jo vaig fer servir Nestlé postres)
- 2 ous
- 1 cullerada de sucre
----------------
- Per decorar:
- Un munt de núvols

Com fer Pastís de xocolata amb núvols (S'mores pie)
Primer preparem la base del pastís s'more picant la galeta molt fina. Un cop haguem aconseguit que la galeta ens quedi feta pols li afegim la mantega fosa i barregem bé juntament amb el sucre. Repartim aquesta base per tot el motlle, cobrint bé i tractant que ens quedi el mateix gruix per tot arreu. Guardem a la nevera i mentre anem preparant el farcit de xocolata per el pastís. En un cassó escalfem la nata amb la llet i quan vagi a començar a bullir afegim la xocolata. Mentre batem en un bol els 2 ous. Quan estigui desfet la xocolata afegim el sucre i els ous batuts lentament perquè no quallin. Tirem aquesta barreja sobre la nostra base de galeta i posem al forn a 170ºC durant uns 30 minuts aproximadament. Traiem el pastís del forn i decorem amb núvols. Gratinem suaument per torrar els núvols per sobre, també podem fer-ho amb un bufador de cuina. Os dic torrar suaument perquè potser se't cremin si no vas amb compte. Deixem refredar abans de menjar. Es pot guardar a la nevera fins al dia següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada