dilluns, 23 de febrer del 2015

Pastís de patata amb pollastre i albergínies

 

Ingredients
- ½ kg de pit de pollastre tallat a daus
- 6 patates mitjanes
- 3 albergínies mitjanes
- 100 g de sobrassada
- 200 g de formatge emmental ratllat
- Oli d'oliva
- Sal i pebre

Com fer Pastís de patata amb pollastre i albergínies
Bullir les patates amb pell en aigua i sal. Quant es triga a coure unes patates? Sobre uns 20 minuts. Quan s'hagin cuit, escórrer-les i deixar-les refredar. Salpebreu el pollastre i fregir en una paella amb una mica d'oli. Netejar les albergínies, tallar-les a daus, saleu una mica, reposarlas uns 5 minuts, perquè deixin l'aigua i després fregir-les. Quan les patatar es refredin, pelar-les i posar-les dins de motlles individuals que pugui anar al forn, amb la mà del morter, aixafeu fins que quedin planes. A sobre, posar una cullerada de daus de pollastre i una capa d'albergínies, després donar-los color amb una mica de sobrassada i afegir el formatge ratllat per sobre. Posar a gratinar el pastís al forn ben calent uns 10 minuts. SUGGERIMENTS Pots especiar el pollastre amb una mica d'herbes aromàtiques. Si no té motlles individuals, es pot gratinar igualment amb un motlle gran seguint el mateix sistema, i tallar després a porcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada