dilluns, 23 de febrer del 2015

Hamburgueses de pollastre

 

Ingredients
- 1/2 Kg de carn picada
- 50 g de pa ratllat
- 1 ou
- 200 cl de llet
- 1 branqueta de julivert
- Pols d'orenga
- farina
- Sal i pebre
- Oli d'oliva

Com fer Hamburgueses de pollastre
Barregem la carn picada amb l'ou, el pa ratllat, la llet, el julivert trinxat, la sal, el pebre i l'orenga. Agafem porcions de la barreja amb una cullera sopera i donem forma d'hamburguesa. Enfarinem lleugerament i fregim amb oli abundant i ben calent, de manera que quedin daurades per fora i toves per dins. Quan estiguin cuites, les posem en paper de cuina absorbent, perquè deixin anar l'oli. L'armat de les hamburgueses permeten diferents acompanyaments: amanida, formatge en tallades, ceba, maionesa ... Si no vols fer les hamburgueses entre pa i pa, pots presentar les hamburgueses adornades per un llagostí, pelat i fregit punxat amb un escuradents. Es pot completar la guarnició amb un gra de raïm o bé una pruna sense pinyol. Els petits de la casa poden col·laborar en l'elaboració de les hamburgueses, ja que són fàcils de fer, i així s'inicien en la cuina com si fos un joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada