
Ingredients
- 400g de espagueti
- 2 carbassons bastant llargs
- 3 pastanagues tendres i llargues
- Salsa de soja (si és de la que és una mica espessa millor)
- Oli d'oliva
Com fer Espagueti de verdures
Rentem el carbassó i pelem la pastanaga. Amb l'ajuda d'una mandolina, ganivet arrissadors channel per a cítrics o un ganivet molt afilat, anem fent tires fines i llargues amb el carbassó i la pastanaga (aquests seran els "espagueti de verdures"). Posem les tires de pastanaga en una paella ampla, amb una mica d'oli, i tapem. Quan aquesta estigui una mica feta, hi afegim el carbassó, que es fa en molt menys estona. Tapem de nou. Posem a coure la pasta espagueti en aigua amb sal. Mentrestant, fem un bon raig de salsa de soja sobre les verdures i deixem coure tapades, perquè agafin bé el gust. No cal tirar sal, la salsa de soja ja té prou gust salat. Coem la pasta fins que estigui al dente o al punt que ens agradi a nosaltres. Llavors la colem, que no quedi gens d'aigua i la tornem a l'olla. Tirem per sobre els espagueti de verdures i pugem el foc. Afegim més salsa de soja i li donem voltes ràpides perquè s'amari bé amb la salsa. Servim els espaguetis molt calents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada